Ritmische workshop

Bent u opzoek naar een leuke, ritmische workshop voor uw teambuilding dag, vrijgezellenfeestje, familie uitje, of verjaardagsfeestje? Tanja heeft door de jaren heen ervaring opgedaan met het geven van verschillende ritmische workshops. Denk hierbij aan een groepsles drums of bijvoorbeeld een slagwerk workshop waar de deelnemers de verschillende basis ritmes leren op allerlei instrumenten of objecten waar je een ritme uit kunt halen.

Workshop drum

Het leren bespelen van het drumstel met meerdere personen is ook een van de mogelijkheden. Tegen het einde van de workshop kunnen alle deelnemers een optreden geven voor de overige deelnemers. Ook een workshop beats maken op de computer behoort tot een van de mogelijkheden. Kortom, er is van alles mogelijk..! Neem contact met Tanja op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Coaching

Bent u opzoek naar coaching voor de aanbiddingsband in uw kerk of een workshop over aanbidding/lofprijzing, gerechtigheid of iets anders binnen het vakgebied van Tanja, neem dan gerust contact op met Tanja.

Drumworkshop; verjaardag 70 jarige vader

‘Voor onze vaders verjaardag hebben wij een workshop drummen gevolgd bij Tanja. Het was erg leuk om samen met de familie te doen. We kregen een goede uitleg en stapje voor stapje kregen we het eerste begin van het drummen uitgelegd. Aan het einde van de les konden we zelfs een beetje meedrummen met bekende nummers. Tanja was een gezellige maar ook geduldige lerares.’

Simone

Deelnemer Drum Workshop

Drumworkshop; vader en zoon

‘Mijn zoon van 15 gebruikt de hele dag alles om heen om op te ‘drummen’ (herkenbaar, ik deed dat vroeger ook…) Ik heb daarom onlangs een workshop voor ons beiden bij Tanja geregeld. Dat was erg leuk. Tanja neemt alle tijd voor je, en legt alles op een rustige manier uit. Na wat uitleg over het drumstel, mochten we zelf aan de gang. Eerst kregen we de basisritmes uitgelegd. Tanja heeft twee drumstellen staan dus we konden ook samen spelen en elkaars fills naspelen. Aan het eind konden we zelfs al met wat nummers meespelen. We hebben een superleuk uur gehad.’ 

Marc – Deelnemer Drum Workshop