Nieuwjaarsvoorstelling 2018! 

Het is alweer even geleden maar op 27 januari 2018 hebben wij, Popschool Jam-it! en ik, onze jaarlijkse voorspeelavond gehad. Dit is hét jaarlijkse optreden waar wij en alle leerlingen naar uitkijken. We zijn vaak al weken van tevoren bezig met het uitzoeken van leuke en geschikte nummers voor die avond. En alle ouders en vriendjes worden natuurlijk uitgenodigd! I.v.m. de kerstdrukte hebben we er dit jaar een echte nieuwjaarsvoorstelling van gemaakt!

De leerlingen hadden van tevoren de nummers goed voorbereid, maar toch blijft het vaak een beetje spannend. Voor sommige was de voorstelling al de zoveelste keer dat ze meededen en voor anderen was het de allereerste keer. Ondanks de spanning hadden ze er allemaal veel zin. Ook dit jaar hadden we weer een te gekke docentenband ter beschikking die de 2e helft van de voorstelling de leerlingen begeleidden.

Vanuit Popschool Jam-it! kwamen de zang-, piano- en gitaarleerlingen en de drumleerlingen kwamen uiteraard van mij vandaan. Het is altijd leuk om deze avond samen met Popschool Jam-it! te organiseren en het is bij uitstek een leuke manier om kennis te maken met de  muzieklessen die zij geven en die door mij gegeven worden.

Volgend jaar zullen we weer zo’n leuke avond organiseren! Ben jij een drummer en lijkt het jou leuk om er volgend jaar bij te zijn? Kom dan vooral eens langs voor een gratis proefles drums en wie weet kunnen wij tijdens de drumlessen toewerken naar het leukste optreden van het jaar! Kijk voor meer informatie eens op de pagina van de drumlessen.