23 december 2016 was het weer zover, de jaarlijkse kerst voorstelling in samenwerking met Popschool Jam-it!

Wat kijk ik toch altijd samen met de leerlingen uit naar dit leuke moment. De weken voor de voorstelling hebben we in de les hard geoefend en is er thuis door de leerlingen goed voorbereid. Voor sommigen was dit hun allereerste optreden.. Erg spannend dus! Voor anderen was dit de zoveelste voorstelling. Maar voor alle leerlingen en voor mij blijft het een leuk en soms toch wel een spannend moment. Er was ook dit keer weer veel publiek bestaande uit opa’s en oma’s, ouders, broers en zussen, vrienden en vriendinnen. Het is altijd erg leuk om te zien dat er zoveel mensen betrokken zijn bij de leerlingen!

Samen met de leerlingen van Christiana Bohorquez van Popschool Jam-it! hebben de drumleerlingen er een fantastische voorstelling van gemaakt. En mede dankzij de ‘docenten-band’ is de kerstvoorstelling van 2016 weer een groot succes geworden!

Ik kijk er met veel plezier op terug! Wil jij er de volgende keer ook bij zijn? Houd dan de website in de gaten! Wil jij er de volgende keer als leerling bij zijn?? Kijk dan eens bij drumlessen voor meer informatie over de lessen! 🙂

Voor nu kunnen we nog even genieten van onderstaande opnames. Geniet ervan!!