Tanja van Schuylenburg https://tanjavanschuylenburg.nl/ Drummer Tue, 18 Dec 2018 18:01:55 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.1.1 Kerstvoorstelling 2018! https://tanjavanschuylenburg.nl/kerstvoorstelling-2018/ Tue, 18 Dec 2018 18:01:55 +0000 https://tanjavanschuylenburg.nl/?p=6084 Het bericht Kerstvoorstelling 2018! verscheen eerst op Tanja van Schuylenburg.

]]>

Kerstvoorstelling 2018! 

Aanstaande zaterdag (22 december) is het weer zover, dè jaarlijkse kerst voorstelling van Jam-it! Studio’s en de leerlingen van Tanja van Schuylenburg. De leerlingen zijn al weken bezig met alle voorbereidingen en kunnen niet wachten tot het weer zover is. We hebben weer een leuk programma samengesteld met leuke acts van de verschillende leerlingen. Zo zullen er piano leerlingen zijn, gitaar leerlingen, zang leerlingen en uiteraard de drum leerlingen! Het is nog een soort van verrassing.. Dit jaar hebben we een te gekke drumband! 10 drummers hebben samen een stuk voorbereid wat ze ten gehore zullen brengen. Dit wordt zeker te gek!! Deze week bereiden wij ons nog goed voor tijdens alle muzieklessen en zaterdag gaan we er weer een mooi feest van maken!

Uiteraard is iedereen van harte welkom! Zie de flyer hieronder voor meer informatie. We hopen jullie dan te zien!

Het bericht Kerstvoorstelling 2018! verscheen eerst op Tanja van Schuylenburg.

]]>
Gratis Proefles(!) https://tanjavanschuylenburg.nl/gratis-proefles/ Tue, 19 Jun 2018 18:55:23 +0000 https://tanjavanschuylenburg.nl/?p=5757 Het bericht Gratis Proefles(!) verscheen eerst op Tanja van Schuylenburg.

]]>

Gratis Proefles! 

Wisten jullie al dat je altijd welkom bent voor een gratis proefles in Rotterdam. Zo kan je op je gemak kennis maken met de lessen, met het drumstel en je krijgt zo een goed beeld over de manier waarop ik les geef. Na de proefles ben je helemaal vrij om te kiezen of je door wilt gaan met de lessen en op welke manier je door zou willen gaan. Zo zijn er een aantal mogelijkheden om drumles te volgen.

Allereerst zijn er de wekelijkse lessen. Bij deze optie krijg je elke week een drumles van 30 minuten (60 minuten kan ook). Per jaar (seizoen) heb je recht op 40 drumlessen.

Daarnaast zijn er de 2-wekelijkse lessen. Bij deze optie krijg je om de week een drumles van 30 minuten (60 minuten kan ook). Per jaar (seizoen) heb je recht op 20 drumlessen.

En dan is er ook nog de strippenkaart. Je kan een strippenkaart van 5 of 10 losse lessen kopen, deze lessen zijn 3 of 6 maanden geldig. Je zit verder nergens aan vast en we kunnen samen kijken wanneer we de lessen inplannen.

Op de pagina Drumlessen’ kan je nog meer informatie vinden over de lessen en de tarieven.

Ik hoop je een keer te zien voor een gratis proefles!

Het bericht Gratis Proefles(!) verscheen eerst op Tanja van Schuylenburg.

]]>
Bas & Drum Workshop // Rythm & Roots https://tanjavanschuylenburg.nl/bas-drum-workshop-rythm-roots/ Tue, 05 Jun 2018 18:48:44 +0000 https://tanjavanschuylenburg.nl/?p=5741 Het bericht Bas & Drum Workshop // Rythm & Roots verscheen eerst op Tanja van Schuylenburg.

]]>

Bas en Drum Workshop // ‘Rythm & Roots’

Het zit erop! De allereerste bas en drum workshop is alweer voorbij. In maart, april en mei hebben Julius (bassist) en ik de eerste editie van deze workshop/cursus mogen geven. De workshop bestond uit vier lessen waarin we vier verschillende stijlen hebben behandeld. Zo zijn we aan de slag gegaan met Motown/Soul, Blues, Rock en Reggae. De geschiedenis van de stijlen kwamen voorbij en we hebben kennis gemaakt met verschillen artiesten en nummers uit de betreffende stijl. Natuurlijk zijn we ook praktijk gericht, we hebben in elke stijl 2 nummers gespeeld en even gejammed! De leerlingen konden met Julius op bas meespelen en met Christophe (ook een leerling) op bas. De drummers wisselden elkaar af en konden op die manier ook van elkaar leren. Voor de meesten was het de eerste keer dat ze dieper op een stijl waren in gegaan of speelde ze de stijl zelfs voor het eerst!

Het was een leuk succes! Wij hebben er erg van genoten en de leerlingen zelf ook! We zijn daarom ook van plan om de Workshop een vervolg te geven! Word jij hier enthousiast van en wil je er graag de volgende keer bij zijn? Stuur dan een mail naar info@tanjavanschuylenburg.nl, dan houden we jou op de hoogte!

Benieuwd hoe het eraan toeging tijdens de workshops? Check dan de video’s hieronder!

Het bericht Bas & Drum Workshop // Rythm & Roots verscheen eerst op Tanja van Schuylenburg.

]]>
Nieuwjaars voorstelling https://tanjavanschuylenburg.nl/nieuwjaars-voorstelling/ Tue, 24 Apr 2018 19:14:51 +0000 http://tanjavanschuylenburg.nl/?p=5723 Het bericht Nieuwjaars voorstelling verscheen eerst op Tanja van Schuylenburg.

]]>

Nieuwjaarsvoorstelling 2018! 

Het is alweer even geleden maar op 27 januari 2018 hebben wij, Popschool Jam-it! en ik, onze jaarlijkse voorspeelavond gehad. Dit is hét jaarlijkse optreden waar wij en alle leerlingen naar uitkijken. We zijn vaak al weken van tevoren bezig met het uitzoeken van leuke en geschikte nummers voor die avond. En alle ouders en vriendjes worden natuurlijk uitgenodigd! I.v.m. de kerstdrukte hebben we er dit jaar een echte nieuwjaarsvoorstelling van gemaakt!

De leerlingen hadden van tevoren de nummers goed voorbereid, maar toch blijft het vaak een beetje spannend. Voor sommige was de voorstelling al de zoveelste keer dat ze meededen en voor anderen was het de allereerste keer. Ondanks de spanning hadden ze er allemaal veel zin. Ook dit jaar hadden we weer een te gekke docentenband ter beschikking die de 2e helft van de voorstelling de leerlingen begeleidden.

Vanuit Popschool Jam-it! kwamen de zang-, piano- en gitaarleerlingen en de drumleerlingen kwamen uiteraard van mij vandaan. Het is altijd leuk om deze avond samen met Popschool Jam-it! te organiseren en het is bij uitstek een leuke manier om kennis te maken met de  muzieklessen die zij geven en die door mij gegeven worden.

Volgend jaar zullen we weer zo’n leuke avond organiseren! Ben jij een drummer en lijkt het jou leuk om er volgend jaar bij te zijn? Kom dan vooral eens langs voor een gratis proefles drums en wie weet kunnen wij tijdens de drumlessen toewerken naar het leukste optreden van het jaar! Kijk voor meer informatie eens op de pagina van de drumlessen. 

 

 

 

Het bericht Nieuwjaars voorstelling verscheen eerst op Tanja van Schuylenburg.

]]>
Geef een drumles cadeau!! https://tanjavanschuylenburg.nl/geef-drumles-cadeau-2/ Tue, 21 Nov 2017 13:30:39 +0000 http://tanjavanschuylenburg.nl/?p=5657 Het bericht Geef een drumles cadeau!! verscheen eerst op Tanja van Schuylenburg.

]]>

De december maand komt er weer aan.. Dat betekent Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw. Wat een gezelligheid!!

En wat is er nou leuker dan een origineel cadeau geven met de feestdagen!

Bent u nog opzoek naar een leuk, uniek en origineel cadeau voor Sinterklaas of kerst? Of is er binnenkort iemand jarig??

Geef dan nu een drumles cadeau! En laat iemand kennis maken met het plezier van drummen.

U kunt kiezen uit een cadeaubon voor 2 of 4 lessen of stel zelf uw eigen, unieke cadeaubon samen.

Kijk hier hoe het in zijn werk gaat.

Het bericht Geef een drumles cadeau!! verscheen eerst op Tanja van Schuylenburg.

]]>
Nieuwe Videos Online! https://tanjavanschuylenburg.nl/nieuwe-videos-online/ Tue, 07 Nov 2017 19:55:55 +0000 http://tanjavanschuylenburg.nl/?p=5643 Het bericht Nieuwe Videos Online! verscheen eerst op Tanja van Schuylenburg.

]]>

Benieuwd naar de muziek die ik maak en de muziekvideo’s?

Er staan nieuwe muziekvideo’s online!

Na aanleiding van onze nieuwe cd ‘NEON’ staan er ook nieuwe muziekvideo’s van InSalvation online! Check de pagina Videos voor een overzicht van alle nieuwe muziekvideo’s.. Ben je benieuwd naar de cd, Lyric videos of de officiële NEON videoclip? Check dan even de pagina of check het Youtube kanaal van InSalvation: https://www.youtube.com/user/InSalvationOfficial En blijf op de hoogte van de nieuwe muziekvideo’s die online komen! (Binnenkort komt er weer een officiële videoclip online!!)

Daarnaast kan je ook een muziekvideo vinden van JES We Celebrate van JES Music. Mocht je binnenkort trouwen, een feestje vieren en daar een toffe band bij nodig hebben. Bekijk dan zeker ook deze video en check de website van JES Music.

 

Het bericht Nieuwe Videos Online! verscheen eerst op Tanja van Schuylenburg.

]]>
NEON TOUR // InSalvation https://tanjavanschuylenburg.nl/5621-2/ Tue, 10 Oct 2017 18:47:32 +0000 http://tanjavanschuylenburg.nl/?p=5621 Het bericht NEON TOUR // InSalvation verscheen eerst op Tanja van Schuylenburg.

]]>

NEON TOUR is in volle gang

30 september zijn wij (InSalvation) begonnen met de NEON TOUR, een tour na aanleiding van onze nieuwe cd: “Tijdens de tour ontdekken we met elkaar hoe we Jezus’ liefde allereerst in ons eigen leven toe kunnen laten om vervolgens Zijn liefde en licht weer door te geven aan de wereld om ons heen. Samen zullen we zingen, bidden en ontdekken hoe Jezus onvoorwaardelijke liefde ons leven en de wereld om ons heen totaal kan veranderen. Dus kom met je vriendengroep, jeugdgroep van de kerk, familie of buren.”

We hebben al drie NEON TOUR avonden gehad in Zwolle, Goes en Lelystad en alledrie de avonden waren mooi, goed en bijzonder!! We hebben nog een aantal NEON TOUR avonden te gaan in het najaar, ik hoop je ergens te mogen ontmoeten!! 🙂

Benieuwd naar de nieuwe cd? Kijk eens hier voor een aantal muziekvideo’s. Of luister eens op Spotify naar de cd.

Kaarten zijn gratis! Kijk voor meer informatie over de NEON TOUR op: https://www.insalvation.com/neon-tour/

Het bericht NEON TOUR // InSalvation verscheen eerst op Tanja van Schuylenburg.

]]>
Nieuw Seizoen // Drumlessen en JES Music https://tanjavanschuylenburg.nl/nieuw-seizoen-drumlessen-en-jes-music/ Tue, 05 Sep 2017 15:33:56 +0000 http://tanjavanschuylenburg.nl/?p=5602 De drumlessen in Rotterdam en Leiden zijn weer begonnen. Kom langs voor een gratis proefles. Binnenkort een feestje, kijk eens op www.jesmusic.nl voor meer informatie.

Het bericht Nieuw Seizoen // Drumlessen en JES Music verscheen eerst op Tanja van Schuylenburg.

]]>

Het nieuwe seizoen is weer in volle gang. Ik hoop dat jullie een goede vakantie hebben gehad en weer gewend zijn aan het ‘normale leven’. 🙂 Ik heb heerlijk genoten van de vrije tijd, maar kan ook weer genieten van het alledaagse leven, waaronder het lesgeven.

Drumlessen

Net als vorig jaar geef ik weer op de dinsdagen drumles in Leiden en op de donderdagen in Rotterdam. Mocht je nog opzoek zijn naar een leuke nieuwe hobby, of jezelf verder willen ontwikkelen, je willen klaarstomen voor een vervolgopleiding of gewoon lekker een paar keer komen drummen. Je bent altijd van harte welkom! Kijk eens bij drumlessen voor meer informatie over de lessen.

JES We Celebrate 

Daarnaast speel ik sinds een jaar in een leuke feestband speciaal voor bruiloften. Ga jij trouwen, ken je iemand die gaat trouwen, of ben je opzoek naar leuke muziek tijdens je feest. Kijk dan eens op JES Music voor meer informatie. En wie weet sta je binnenkort te dansen op onze muziek 🙂

Het bericht Nieuw Seizoen // Drumlessen en JES Music verscheen eerst op Tanja van Schuylenburg.

]]>
NEON out now!! https://tanjavanschuylenburg.nl/neon-out-now/ Tue, 04 Jul 2017 11:51:23 +0000 http://tanjavanschuylenburg.nl/?p=5563 Het bericht NEON out now!! verscheen eerst op Tanja van Schuylenburg.

]]>

Jaa!! 1 juni was het eindelijk zover. Het lang verwachte album ‘NEON’ van InSalvation kwam uit. Na maanden hard gewerkt te hebben is de cd een feit! En wat zijn we er blij mee. In maart hebben we 2 weken lang in Engeland gezeten om de cd op te nemen. Samen met een aantal getalenteerde mensen uit Engeland hebben we aan dit mooie project mogen werken. En sinds 1 juni is de cd dus beschikbaar!!  https://www.insalvation.com/shop/  Op de website van InSalvation kan je de cd bestellen. 🙂

Naast de CD hebben we in april ook de single als videoclip opgenomen. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Enjoy!!

 

 

Het bericht NEON out now!! verscheen eerst op Tanja van Schuylenburg.

]]>
Kerstvoorstelling // Popschool Jam-it! https://tanjavanschuylenburg.nl/kerstvoorstelling-popschool-jam-it/ Tue, 31 Jan 2017 16:18:10 +0000 http://tanjavanschuylenburg.nl/?p=5505 Het bericht Kerstvoorstelling // Popschool Jam-it! verscheen eerst op Tanja van Schuylenburg.

]]>

23 december 2016 was het weer zover, de jaarlijkse kerst voorstelling in samenwerking met Popschool Jam-it!

Wat kijk ik toch altijd samen met de leerlingen uit naar dit leuke moment. De weken voor de voorstelling hebben we in de les hard geoefend en is er thuis door de leerlingen goed voorbereid. Voor sommigen was dit hun allereerste optreden.. Erg spannend dus! Voor anderen was dit de zoveelste voorstelling. Maar voor alle leerlingen en voor mij blijft het een leuk en soms toch wel een spannend moment. Er was ook dit keer weer veel publiek bestaande uit opa’s en oma’s, ouders, broers en zussen, vrienden en vriendinnen. Het is altijd erg leuk om te zien dat er zoveel mensen betrokken zijn bij de leerlingen!

Samen met de leerlingen van Christiana Bohorquez van Popschool Jam-it! hebben de drumleerlingen er een fantastische voorstelling van gemaakt. En mede dankzij de ‘docenten-band’ is de kerstvoorstelling van 2016 weer een groot succes geworden!

Ik kijk er met veel plezier op terug! Wil jij er de volgende keer ook bij zijn? Houd dan de website in de gaten! Wil jij er de volgende keer als leerling bij zijn?? Kijk dan eens bij drumlessen voor meer informatie over de lessen! 🙂

Voor nu kunnen we nog even genieten van onderstaande opnames. Geniet ervan!!

Het bericht Kerstvoorstelling // Popschool Jam-it! verscheen eerst op Tanja van Schuylenburg.

]]>