Al op haar negende begon Tanja in bands te spelen. Dit is zij altijd blijven doen. Tijdens haar tijd aan het conservatorium speelde ze bijvoorbeeld bij Baan7, Neslo, Soulmates en Herman Boon. Na haar conservatorium tijd heeft ze de afgelopen jaren op veel verschillende podia gestaan. Zo heeft ze onder andere in België, Duitsland, Italie, Roemenië, Slowakije, Hongarije, Oostenrijk, Tsjechië, Ethiopië, Kenia en Curacao gespeeld en heeft ze het podium gedeeld met Leeland, Paul Baloche, JesusCulture en vele anderen.

Momenteel is haar vaste band InSalvation. Met InSalvation reist Tanja Nederland en de wereld over. Hiernaast speelt InSalvation veel op conferenties zoals Bidden en Vasten van Herman Boon en New Wine.

Naast dat Tanja van drummen houdt en graag lekker muziek maakt, combineert ze dit het liefst met haar passie voor Jezus en wil ze zichzelf blijven ontwikkelen. Dat deed ze bijvoorbeeld door in 2015 vier weken te studeren aan ‘The Collective School of Music’ (Drummers Collective) in New York. Door zichzelf te blijven ontwikkelen doet Tanja inspiratie op voor haar eigen lessen en blijft ze zichzelf verbeteren.

Drummen is een van mijn grootste passies en doe ik met alle liefde. Ik hoop mijzelf te blijven ontwikkelen en uit te dagen om de beste te worden die ik kan zijn.”

Als u voor een project, inval- of studioklus, conferentie of bruiloft op zoek bent naar een professionele drumster die met volledige inzet aan uw project meewerkt, is Tanja te boeken. U kunt contact met haar opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Tanja is altijd enthousiast voor nieuwe mogelijkheden en nieuwe samenwerkingen.