Drumles

Tanja geeft sinds november 2007 professionele drumlessen aan zowel jong als oud. Dit heeft ze altijd met veel passie en plezier gedaan. Want wat is er nou mooier dan het plezier van het muziek maken over te brengen aan anderen.

In de afgelopen tien jaar heeft ze veel ervaring opgedaan met lesgeven op verschillende muziekscholen. Naast haar eigen leerlingen die ze heeft lesgegeven, heeft ze ook verschillende keren ingevallen voor andere drumdocenten in heel het land. Door de vele leerlingen die Tanja heeft mogen begeleiden in het drummen, weet ze heel goed dat elke leerling anders is en dat het plezier maken bovenop staat.

De lessen die Tanja geeft zijn daarom per leerling weer anders, omdat ze het belangrijk vindt dat iedereen op zijn of haar eigen manier en tempo kan leren drummen.

Begin je net met drummen, of ben je al een tijdje bezig, wil je je voorbereiden voor het conservatorium of graag wat meer skills leren voor in je band, je bent van harte welkom voor een proefles! Hierna kun je geheel vrijblijvend beslissen of je het leuk vindt om op les te komen.

Geef een drumles cadeau! 

Leuk voor de feestdagen en verjaardagen!

Leslocatie

Drumlessen Rotterdam:

Waar:

Mixin’ Music

Weteringstraat 275

3061 PN Rotterdam

Wanneer:

Maandag, zowel overdag als s’avonds 

Donderdag, zowel overdag als s’avonds.

Tarieven staan hieronder

 

 

 

Tarieven Rotterdam

Prive drumles Rotterdam

Proefles is gratis en geheel vrijblijvend. Kom gerust een keertje langs om kennis te maken en lekker te drummen!

Drumles dmv Strippenkaarten Rotterdam

Zelf je lessen inplannen

JeugdCultuur Fonds Rotterdam

Het Jeugdcultuurfonds maakt het mogelijk dat kinderen tussen de 4 en 18 jaar uit financieel minder draagkrachtige gezinnen toch muzieklessen kunnen volgen. Er kan een aanvraag gedaan worden voor een bijdrage van maximaal € 450 per kind, per cursusjaar. Kijk eens op www.jeugdcultuurfonds.nl voor meer informatie over het fonds. Ieder kind krijgt hierdoor de mogelijkheid om muzieklessen te volgen.

Ik zit al ongeveer 3 jaar hier op les met Tanja. Ik vind het erg leuk om te doen. De lessen zijn ook heel leuk en gezellig. Ik leer veel en ik word steeds beter. Het leuke is ook dat Tanja me steeds meer nieuwe, maar tegelijkertijd ook uitdagende dingen leert. We doen ook om de zoveel tijd leuke voorspeelavonden. Kortom ik vind het hier echt super gaaf en leuk!

Rischan (12jaar)

De (privé)les biedt uitdaging en variatie, het sluit aan bij mijn niveau. Het is duidelijk te merken dat Tanja verstand heeft van de drums! En ze is een erg prettig persoon en een gezellig lerares bovendien.

Heleen van Deuzen (30 jaar)

Ik heb drumles van Tanja, en ik vind het superleuk. Haar lessen motiveren me enorm! Hiervoor heb ik les gehad op een andere popschool, maar toen was ik veel minder gemotiveerd. Soms had ik er zelfs geen zin meer in! Gelukkig doe ik het nu met veel plezier. We spelen ook vaak leuke liedjes, en dat vind ik een groot voordeel. Liedjes spelen is een goede manier om je passie voor drummen te uiten, je kan lekker losgaan. Het is echt mijn doel om ook zo goed te worden als Tanja en om ook in een band te gaan spelen. Ik heb daarvoor nog een lange weg te gaan, maar ik zie er heel erg naar uit!

Sara (14 jaar)