2 drumlessen cadeau

 

De 2 drumlessen kunnen gevolgd worden op de donderdagen (middag/avond) in Rotterdam. Leslocatie Mixin’ Music, Weteringstraat 275.

1 drumles duurt 30 minuten. De 2 lessen kunnen apart ingepland worden, de cadeaubon houder kan 2 lessen van 30 minuten volgen. De houder kan er ook voor kiezen om de 2 lessen te combineren en i.p.v. 2 losse lessen van 30 minuten, een keer een les van 60 minuten volgen.

De 2 drumlessen zijn vanaf de bestelling 2 maanden geldig. De exacte datum zal aangegeven zijn op de cadeaubon.

Hoe gaat het in zijn werk?

U kunt de cadeaubon bestellen door een mail te sturen naar info@tanjavanschuylenburg.nl Geef daarin aan welke cadeaubon u wilt bestellen + uw gegevens en de gegevens van de persoon waar de cadeaubon voor bedoeld wordt. Tanja zal hierna z.s.m. contact met u opnemen om het te realiseren. De cadeaubon kan zowel naar u, als direct naar de persoon in kwestie worden verzonden.

Op de achterkant van de cadeaubon zit de strippenkaart. Deze mag de cadeaubon houder meenemen naar de les, daar zal de strippenkaart worden afgevinkt.

4 drumlessen cadeau

 

De 4 drumlessen kunnen gevolgd worden op de donderdagen (middag/avond) in Rotterdam. Leslocatie Mixin’ Music, Weteringstraat 275.

1 drumles duurt 30 minuten. De 4 lessen kunnen apart ingepland worden, de cadeaubon houder kan 4 lessen van 30 minuten volgen. De houder kan er ook voor kiezen om de 4 lessen te combineren en i.p.v. 4 losse lessen van 30 minuten, 2 keer een les van 60 minuten te volgen.

De 4 drumlessen zijn vanaf de bestelling 3,5 maand geldig. De exacte datum zal aangegeven zijn op de cadeaubon.

Hoe gaat het in zijn werk?

U kunt de cadeaubon bestellen door een mail te sturen naar info@tanjavanschuylenburg.nl Geef daarin aan welke cadeaubon u wilt bestellen + uw gegevens en de gegevens van de persoon waar de cadeaubon voor bedoeld wordt. Tanja zal hierna z.s.m. contact met u opnemen om het te realiseren. De cadeaubon kan zowel naar u, als direct naar de persoon in kwestie worden verzonden.

Op de achterkant van de cadeaubon zit de strippenkaart. Deze mag de cadeaubon houder meenemen naar de les, daar zal de strippenkaart worden afgevinkt.

Stel uw eigen cadeaubon samen!

Het is ook mogelijk om in samenspraak met Tanja een eigen unieke cadeaubon samen te stellen.

Mail naar info@tanjavanschuylenburg.nl voor meer informatie.

Tarieven Cadeaubonnen