Tanja is samen met InSalvation ambassadeur van de stichting Compassion. Compassion is een kind-sponsor organisatie die via de lokale kerk kinderen bevrijdt uit armoede in Jezus’ Naam. Compassion werkt in 26 ontwikkelingslanden en in 3 continenten. Afgelopen 2 jaar heeft Tanja een Muskathlon gelopen in Ethiopië, Kenia en Oeganda.

De Muskathlon (een initiatief van ‘De 4de Musketier‘) is een ultieme uitdaging op een extreme locatie waarbij deelnemers significante bedragen ophalen in de strijd tegen onrecht.  De 4e Musketier heeft zich verbonden aan drie organisaties die elk op een ander gebied van gerechtigheid actief zijn:

  • Compassion: kinderen bevrijden van armoede, in Jezus’ naam
  • Open Doors: ondersteuning van de vervolgde kerk

In onderstaande filmpjes kunt u zien wat voor impact de Muskathlon en Compassion hebben op het leven van een kind. Bekijk het verhaal van Eliyas, het sponsorkindje van Tanja en bekijk het verhaal van de Muskathleten en de impact die zij hebben gehad op de kinderen en de omgeving.

Benieuwd naar het werk van Compassion of de Muskathalon? Kijk eens op hun website: compassion.nl of muskathlon.nl En zie hoe wij een verschil kunnen maken in het leven van een kind en kunnen vechten tegen onrecht in deze wereld.